Mistik.ro Cautare dupa cod # 

Termeni si conditii

BijuNet.ro  este operat de  SC MISTIK SRL , cu sediul in Strada Marin Calciu , nr 10 , sector 6 , Bucuresti ,  avand CUI  38484633, Nr. Reg. Com: J23/5703/2017, cod IBAN RON : RO46BREL0002001616420100

     Pentru a putea utiliza serviciile site-ului BijuNet.ro, trebuie mai intai sa acceptati Termenii si conditiile. Termenii si conditiile se considera acceptati prin utilizarea efectiva a serviciilor.
     Daca nu acceptati Termenii si conditiile va rugam sa nu folositi site-ul BijuNet.ro si  serviciile oferite in paginile sale. Sunteti pe deplin responsabili pentru orice actiune pe care o intreprindeti in timpul utilizarii site-ului BijuNet.ro.
     Ne rezervam dreptul de a modifica aceste conditii oricand vom considera necesar, fara o notificare prealabila, fapt pentru care este recomandata citirea acestor conditii de fiecare data cand vizitati acest magazin.

      Descrierea serviciilor
     BijuNet.ro este un magazin virtual de accesorii si efecte vestimentare pentru femei si barbati ce ofera clientilor sai posibilitatea de a comanda on-line produsele prezentate in cadrul magazinului.

      Informatii despre produse
     BijuNet.ro face toate eforturile pentru a va prezenta cat mai corect culorile, marimile, dimensiunile si descrierea produselor.
     Marimile produselor se gasesc in descrierea fiecarui produs. BijuNet.ro nu poate fi facut raspunzator pentru cazul in care nu ati fost atent la marimea specificata.
     Ne rezervam drepul de a schimba preturile de vanzare ale produselor prezentate, atunci cand consideram necesar, fara preaviz.
     Este posibil ca anumite produse sa nu mai fie disponibile, deoarece intre momentul plasarii comenzii si momentul procesarii acesteia, stocul se poate modifica. Daca un produs comandat de dumneavoastra nu mai este pe stoc, va vom anunta si va puteti alege altceva sau anulam comanda.
     Produsele prezentate pe site sunt simple accesorii vestimentare, placate cu aur de 18k si cu pietre sintetice, facute in laborator, ce imita perfect pietrele naturale cum ar fi rubinul, smaraldul, diamantul, etc.

 

Recomandari


Bijuteriile sunt accesorii aparte care aduc un plus de frumusete si eleganta prin aspectul dar si valoarea lor – acestea trebuie purtate si pastrate luând în considerare fragilitatea lor. Atât frumusetea, stralucirea cât si valoarea se pot pierde daca aceste obiecte speciale nu sunt îngrijite corespunzator. Bijuteriile nu sunt obiecte care se preteaza obiceiului de a le purta în permanenta, va recomandam sa scoateti bijuteriile când ajungeti acasa sau când faceti diverse treburi casnice.Pentru a mentine aspectul stralucitor al bijuteriilor placate cu aur, tineti cont de urmatoarele recomandari:

 

      Obligatiile utilizatorilor
     Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.
     Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.
     Intregul continut al site-ului - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica Web, scripturi, programe, logo-uri, baze de date - este proprietatea BijuNet.ro si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul BijuNet.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
     In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

      Confidentialitate
     BijuNet.ro se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se obliga sa nu faca publice sau sa vinda bazele de date continand informatii personale ale clientilor nostri catre persoane terte(fizice sau juridice).
     Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, adresa de livrare si adresa de email(optionala). Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre BijuNet.ro numai in scopul declarat al acestui site. 
     BijuNet.ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dvs. de e-mail unor terte persoane (fizice sau juridice), nu publica, nu vinde, nu ofera sau nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site si nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor utilizatori ai magazinului.
     BijuNet.ro isi rezerva dreptul ca din proprie initiativa sau la cererea dvs., sa completeze, corecteze sau sa stearga  date cu caracter personal care sunt incomplete, incorecte, invechite sau inadecvate (inclusiv stergerea conturilor clientilor care nu respecta conditiile de utilizare ale acestui site). 
     
    
      Conditii de returnare
     Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati produse online. Daca nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra. Legislatia romaneasca prevede: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.
     Produsele cumparate pot fi returnate doar in ambalajul original, fara a fi deteriorate, in termen de 10 zile de la primire (mai exact, sa ajunga la noi in cel tarziu 10 zile de la receptionarea lor de catre dvs.), fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.
     BijuNet.ro va inapoia contravaloarea marfii returnate in maxim 30 de zile de la data returnarii produselor, prin mandat postal sau transfer bancar. Cheltuielile directe ocazionate de returnare a marfii (transport marfa si comisioane retur bani) vor fi suportate in totalitate de cumparator iar returnarea produselor se va face folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea produselor catre dvs. (ex.: daca ati primit produsele prin curier rapid va trebui sa ni le returnati tot prin curier rapid). 
     Produsele oferite cadou (cutii, lantisoare, etc) nu beneficiaza de garantie. 

      Dispozitii finale
     Prin simpla accesare a acestui site sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu conditiile specificate de noi, va rugam sa incetati utilizarea acestui site.


Dimensiune inel Intrebari frecvente Termeni si conditii Politica cookie-uri Confidentialitate ANPC Contact Contul meu